2024. május 11. - Ferenc

Egy perverz zaklatja a szépséges Horváth Évát!

Már két éve, hogy egy férfi zaklatja a műsorvezetőt, aki úgy döntött, hogy önvédelmi órákat fog venni Miló Vikitől. Szeretné megvédeni magát, s ezért mindent meg is tesz.
2009. augusztus 13. csütörtök 12:59 - HírExtra
Egy erőszakos zaklatója támadt Horváth Évának, ezért most Miló Vikitől vesz önvédelmi órákat a szexi műsorvezető. Már két éve, hogy nem hagyja békén a férfi Évát, naponta tíz levelet is ír neki, de ezt most megelégelte az egykori szépségkirálynő.

„Siófokon megtalált egy forgatáson is, ahol szerencsére a biztonságiak nem engedték közel hozzám, de azóta sem adta fel. mindenesetre elhatároztam, hogy megtanulok pár önvédelmi fogást, hogyha szükséges, akkor meg tudjam védeni magam.” – magyarázta Éva a napilapnak.

Csakis a legjobbat akarta

Nem is fordulhatott volna jobb edzőhöz, mint a világbajnok bokszolónő, Miló Vikihez. Már egy éve, hogy együtt dolgoznak, és Vikinek egy rossz szava sincsen a műsorvezetőre, mert Éva nagyon lelkes, és ügyes is.

„Teljesen kezdő volt Éva, amikor elkezdtünk edzeni. Rengeteget fejlődött, olyan nő, aki soha nem adja fel. Néhány hete megkért, hogy a bokszórák mellett önvédelmi fogásokat is oktassak neki, mert fél a zaklatójától.” – mesélte Viki.

„Azért van erre szükség, mert a rendőrség nem tud semmit tenni, csak ha tettlegességig fajul a dolog. Ezt pedig nem szeretném megvárni.” – tette még hozzá a műsorvezető.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását