2024. április 29. - Péter

A magyar műsorvezető retteg attól, hogy megerőszakolják!

A nemi erőszak sokaknak a legnagyobb félelme, nincs ez másképp Kovács Áronnál sem, aki férfi létére retteg a börtöntől, és a szappan leejtésétől.
2009. szeptember 1. kedd 18:41 - HírExtra
A férfiak egyik legnagyobb félelme, hogy egy szomorú napon börtönbe kerülnek, ahol majd megerőszakolják őket, mivel az oda száműzöttek a testiség hiánya miatt egymásra fanyalodnak. Bár még semmivel sem támasztották alá ezeket a félelmeket, az biztos, hogy van benne valami, ráadásul egy ismert magyar ember is tart ettől.

A TV2 műsorvezetőjének, Kovács Áronnak a legnagyobb félelme pontosan ugyanez, irtózik a börtöntől, és az bekövetkezhető nemi erőszaktól. Hogy miért is gondolkodik a játékmester ilyen szörnyű dolgokon?

Kovács Áron és a börtön

Éppen az Alcatraz Club újranyitásán vett részt, amikor a Tabu Tv elkapta őt. S mivel a szórakozóhely egy rettenetes börtönről kapta a nevét, így a buli is ennek a hangulatában zajlott, és Kovács Áront egy rabszállító autó társaságában kapták el.

„Még soha életemben nem voltam börtönben, de rátapintottál az egyik legnagyobb félelmemre, hogy az egyik óvatlan pillanatban félrenézek a volánnál, elütök valakit, és börtönbe kerülhetek anélkül, hogy bűnöző lennék” – árulta el legnagyobb félelmét a műsorvezető.

„Komoly félelmeim vannak a börtönnel kapcsolatban, legjobban a nemi erőszaktól tartok! Még sohasem vizsgált orvos oly módon, tehát azt hiszem, hogy ezt szeretném megtartani minél tovább, és állítólag a börtönben erre kevesebb esélye van az embernek” – tette még hozzá Kovács Áron.

Hogy mit is nyilatkozott a műsorvezető, az kiderül a Tabu Tv riportjából!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Sanya1977
2009. szeptember 2. 08:13
Én ilyen gyökérséget biztosan nem nyilatkoztam volna az biztos. Bár Áronkából kinézem, hogy mést (épp ellenkezőjét) mondja annak amit gondol...
nussi63
2009. szeptember 1. 19:49
Áron drágám! Hagyd az ilyen hülye nyilatkozatokat. Ne bagatelizáld el magad. Te egy olyan univerzális srác vagy. Remekül énekelsz, táncolsz. Nincs szükséged az ilyen barom riportokra.Mondja ezt egy öreglány, aki a mamád lehetne.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását