2024. április 29. - Péter

Botrány! Egymásnak esett Sebestyén Balázs és Kovács Áron!

Hétfőn startol mindkettőjüknek az új műsora, és már most folynak a viták kettőjük között.
2009. április 30. csütörtök 13:59 - HírExtra
Hétfőtől igazi versengés veszi kezdetét a két legnagyobb kereskedelmi csatornán, ugyanis az RTL Klub és a TV2 is új műsorral jelentkezik. Előbbi a Kalandra Fal! című vetélkedővel várja a nézőket, míg a TV2 az Áll az alku! felújított kvízműsorával készül.

Nemcsak a műsorok fognak versengeni egymással, hanem a műsorvezetők is, pontosabban Sebestyén Balázs, és Kovács Áron. Ő a TV2 felfedezettje, a Popdarálóban tűnt fel, majd az afrikai reality show-ban ő volt Liptai Claudia műsorvezető társa.

Mindkettő vetélkedő egyaránt főműsoridőben fog menni, 19 óra után kerülnek a képernyőre. Bár a két férfi közül, Áron a tapasztalatlanabb a vetélkedők terén, ettől függetlenül nem aggódik.

- Magabiztos vagyok, hiszen az Áll az alku! egy izgalmas, sírós-nevetős, időnként erotikus műsor, érdekesebb, mint az, hogy ki hogyan esik bele a medencébe. Balázsék az olcsó szórakoztatást választották, mi az igényes vetélkedőt. Ez egy kipróbált műsor, tele új elemekkel, új műsorvezető van, így nem érzik a nézők, hogy a megszokott produkciót látják. Gundel Takács műsorát nagyon szerettem, de nem éreztem a felvételeken, hogy az ő árnyékában maradok, mert én is jó műsorvezető vagyok. – szerénykedett Áron a Borsnak.

De nemcsak ő ilyen magabiztos, hanem Sebestyén Balázs is, akinek valljuk be, van is mire.

- Fiatal pályakezdő koromban én is tettem meggondolatlan kijelentéseket. Hiszek abban, hogy a műsorunk nagyon jó lesz. Más jellegű a két produkció, az övék egy újjáélesztett gameshow, a miénk, pedig egy könnyed, szórakoztató műfajú játék. Majd a nézők eldöntik, hogy melyik lesz a sikeresebb. – nyilatkozta Balázs a versengéssel kapcsolatban.

Áronnak van mitől tartania

Az teljesen látszik Áron nyilatkozatából, hogy fél Balázstól, és a közös műsorsávtól, mert ki szeretne beégni egy régen nagyon is közkedvelt műsorral. Lehetséges, hogy nem lesz képes hozni azt a színvonalat? Az biztos, hogy Gundel Takács Gábor magasra tette a mércét.

Balázsnak annyiból könnyebb a helyzete, hogy akik kedvelik őt, azok úgyis belenéznek a műsorába, ráadásul újdonságról van szó, ami valamilyen szinten mindig vonzza az új nézőket. Ezenkívül ismert celebek fognak benne szerepelni, ami még inkább megnövelheti a nézettséget.

Igazából, aki kvízműsort akar nézni úgyis a TV2-re kapcsol, aki pedig szórakoztatásra vágyik, az inkább a Kalandra fal!-t fogja előnyben részesíteni. Hétfőn startol mindkét műsor, akkor majd ténylegesen elválik, hogy melyik műsorvezető tudott több nézőt leültetni a tévékészülékek elé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását