2024. április 30. - Katalin, Kitti

Beadta a válópert az álompár

Rendszeresen ellentmondásos információk látnak napvilágot Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolatáról. Most azonban kiderült, hogy a válkókereset már az ügyészségen van, de még nem mondták ki hivatalosan a válást
2009. október 8. csütörtök 09:45 - HírExtra
A Mokka műsorvezetője a Danubius Pirítós című műsorában úgy fogalmazott, hogy elvált egykori kedvesétől, a színész azonban azt mondja, hogy még nem zajlott le a válás. A Bors kiderítette, a valóság az, hogy a válókeresetet már beadta a páros, a bontóperre azonban még nem került sor.
Több mint egy éve húzódik Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolatának kálváriája. Tavaly bombaként robbant szakításuk híre, azóta rengeteg cikk született különköltözésükről, jövőjükről.

Az eddig is köztudott volt, hogy az egykori szerelmesek külön folytatják életüket, Claudia azonban a napokban meglepő kijelentést tett az egyik reggeli rádióműsorban. Sebestyén Balázsék arról kérdezték a vörös démont, hogy miért épp most szabadult meg a textiltől, amire válaszként minden hallgatót meglepő mondat érkezett.

„ Megtörtént az életemben ez a változás, tehát elváltamű2 – csúszott ki Claudia száján a nehezen félreérthető mondat.

Gesztesi Károly azonban állítja, még nem tartanak itt: sok mindennek kell még történnie, hogy hivatalos legyen a szakításuk, valamint semmis legyen a házassági esküjük.
„Régen különváltunk, az igazi válás már csak papírmunka, ez a tortúra még előttünk áll” – árulta el a színművész, cáfolva ezzel Liptai elejtett szavait.

A Bors megtudta, hogy a tortúra elkezdődött, vagyis Gesztesiék beadták a válókeresetet. Információink szerint a papírok már elindultak hivatalos útjukra, így a párt nemsokára hivatalosan is elválasztja bíróság.

Mivel Gesztesiék házassági szerződést kötöttek, a per valóban csak formalitás lesz, a vagyon elosztásáról nem kell vitázniuk a feleknek.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását