2024. május 13. - Szervác, Imola

Mary Zsuzsi italra szoktatja fiát?

Folytatódik a háború Klapka György és ex-neje, Mary Zsuzsi között. A pár közös fiukért harcol.
2009. október 20. kedd 10:29 - HírExtra
Az üzletember szerint volt felesége, Mary Zsuzsi mellett nincs biztonságban a fiú, és munka nélkül el fog kallódni. Klapka szeretné, ha fia is az aranybizniszben helyezkedne el, ám ezt komoly feltételhez köti: Deninek el kell szakadnia anyjától.

Zsuzsi boldog, hogy huszonkét éves fia vele van, minden fellépésre elkíséri.
– Néha ő is feljön a színpadra, nagyon büszke rám – közölte az énekesnő, azonban apja szerint a fiú csak csavarog, és Zsuzsi alkoholra szoktatja.

– Deni Németországban élt, az anyja hozta haza betegen a kórházból néhány hónapja. Most viszi magával a fellépéseire. Együtt kéne elvonóra menniük, mert már ketten isznak, de nem hajlandó egyik sem kezeltetni magát – magyarázta a feldúlt üzletember. – Zsuzsit nem tudom megmenteni, nem is akar leszokni, de a fiamat még kihúzhatom a gödörből. Sokszor bevittem magammal az aranyüzletbe és a zálogházba is, hogy ellesse a szakmát, és továbbvigye.

Neki is könnyebb lehet az élete, ha az általam kitaposott utat járja. Talán a munka visszazökkentené a való életbe. Deni három nyelven beszél, informatikát tanult. Ő az egyetlen gyerekem, aki tovább vihetné az arany- és régiségüzletet. Nicol biológus orvos-kutató, Krisztián egy nagy telekommunikációs cég felsővezetője Németországban. – fejtegette Klapka gyermekei életútját.

Szendi elsőéves egyetemista itthon, közgazdász lesz. Szeretnék Denire számítani, remélem, az anyja is belátja, hogy a biztos jövőt tőlem kaphatja meg, és nem az ő kísérgetése a gyerekünk perspektívája. – fejezte ki reményeit az aranyember.

Az üzlet átvételéhez azonban komoly feltételt szabott Klapka: fiának le kell szoknia az ivásról. A zálogházvezető milliárdos örömmel szentelné életét biodióinak és unokáinak, de amíg Deni sorsa miatt kell aggódnia, képtelen nyugodtan aludni.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását