2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kovács Áron lealázta saját nézőit

Szokatlan promózási módszer vagy Kovács Áron bevadult? A műsorvezető a Mokkában sajnálta le saját nézőit és játékosait.
2009. október 27. kedd 12:12 - HírExtra
Kovács Áron új szokást honosított meg a kereskedelmi televíziózásban: mindezidáig ismeretlen volt az a hagyomány, hogy egy műsorvezető saját közönségét alázza porba. Az Áll az alku! kvízmestere a tegnap reggeli Mokkában megtette.

A TV2 mentegetőzni kénytelen Kovács Áron miatt. A műsorvezető ugyanis meglehetősen érdekesen nyilatkozott mind a vetélkedő nézőiről, mind annak játékosairól. Áront Liptai Claudia kérdezte a műsorról, de aligha számíthatott ilyen válaszokra.

– Egyrészt ugye, hogy mit keresek itt… – kezdett a kérdéssel a különös monológba Áron, majd rögtön választ is adott rá. – Hát a szerényebb agyi képességekkel rendelkező kedves nézők miatt vagyok itt, merthogy több napja fent van egy tízméteres felirat, hogy Áll az alku, és a visszaszámlálás, hogy még tízezer-háromszáznegyvenkettő másodperc…

És ha ez valakinek elkerülte volna a figyelmét, akkor én most bejöttem, és elmondom, hogy ma este hétkor Áll az alku – indította ekképp a beszélgetést Kovács, majd ha már így belejött, odaszólt a játékosainak is.

– Úgy döntöttem, hogy nem befolyásolom magam a kicsit szomorúbb vagy tufább játékosok miatt. Van olyan, amikor egy játékos nincs a helyzet magaslatán. És van olyan, hogy végigállja a játékot több héten keresztül, és amikor odaáll mellém, kiderül, hogy nem is érti, mi történik – fejtegette a műsorvezető.

Magyar Rita, a TV2 szóvivője szerint a műsorvezető csak tréfált. Ha valóban így van, meg kell hagyni, meglehetősen egyéni módon tette. A csatorna megköveti a nézőket.

– Áron viccelni próbált a reggeli adásban, és nem szándékozott senkit sem megbántani. Akiket esetleg mégis megsértett, azoktól elnézést kérünk, és reméljük, Áron nem lesz ilyen tufa legközelebb – szőtt némi humort is a bocsánatkérő nyilatkozatába a kereskedelmi adó szóvivője.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását