2024. április 30. - Katalin, Kitti

"Nem vagyunk akkora marhák"

Nem lesz túl sok új hang a Danubius Rádió hullámhosszán. Nagyjából csak a cégért festik át, a legjobbak maradnak.
2009. november 5. csütörtök 10:06 - HírExtra
A Klassz Rádió november 19-én indul. A suttogó pletykákkal ellentétben nem lesz politikai adó, hanem éppen ahogy eddig, kereskedelmi rádió működik majd a frekvencián.

Sebestyén Balázs műsorvezető is marad a helyén, mostantól Csiszár Jenő ötleteit fogja megszívlelni, aki az új adó tanácsadója lesz. Sebestyén Balázsnak a Bors információi szerint már ajánlatot tettek a Klassz Rádió vezetőei. A lap úgy tudja, Balázs szabad kezet kap kikkel kíván dolgozni, így rajta múlik, hogy Vadon János és Rákóczi Ferenc részt vesz-e a reggeli műsorban.

A Bors úgy tudja, Jáksó Lászlóra is igényt tart a rádió.

A rádiózásba visszatérő Csiszár Jenő tegnap sajtótájékoztatóján azt mondta, „zenét és kultúrát sugárzó kereskedelmi rádiót indítunk, amelynek a hallgatói célcsoportja a 15 –60 éves korosztály.”

Hozzátette, „nem hagyjuk figyelmen kívül, amit a két megszűnő kereskedelmi rádió letett az asztalra, de számos olyan dolgot elhagyunk, amely ma nem helytálló, nem működik. A másik nyertes rádió november 19 -től a konkurenciánk lesz, ezért stratégiai megfontolásból egyelőre nem beszélhetek a húzóneveinkről. Annyit elárulhatok, hogy a szakmájukban lehető legprofibb műsorvezetőkkel tárgyalunk.”

„Nem vagyunk akkora marhák, hogy talk- vagy folkrádiót indítsunk, mint ahogy a hírek elterjedtek, és az is biztos, hogy minden harmadik szám magyar lesz. Igyekszünk a hallgatókat is bevonni a szórakoztató műsorokba” – árulta el Szever Pál zenei igazgató.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását