2024. április 27. - Zita

Modell lesz a Csillag születik sztárja?

A mániás depresszióban szenvedő Varga Viktort modellnek kérték fel – a kiesett csillagban több ügynökség is fantáziát lát.
2009. november 27. péntek 12:59 - HírExtra
A mániás depresszióban szenvedő énekest a középdöntő óta több modellügynökség is felkereste: a huszonkét éves énekesnek nemzetközi modellkarriert ígérnek.

Lehetséges, hogy a fiúnak ez végre segít majd kimászni a gödörből? Az énekesi karrier mellett profi modellt faragnak belőle? Viktor azt hitte, valaki csupán tréfát akar vele űzni, amikor egy ismeretlen számról bejelentkezett egy férfi, és majd közölte: kiváló adottságai vannak, egyértelműen a férfimodellek között volna a helye.

„Azt gondoltam, valaki túlzottan ráér, és ki akarja használni a gyengeségemet. Nem vettem komolyan, amit mondott, mert olyan hihetetlennek tűnt. Én mint modell?! Hiszen én énekes vagyok!” – csodálkozott el a lányok kedvence.

„Az első hívás után még két cégtől kerestek meg, az egyik komolynak tűnik. Hajlandóak lennének megtanítani mindenre, majd bemutatókra és fotózásokra küldenének külföldre. Szerintük eladható karakter vagyok” – mondta a békés énekes, aki gondolkodási időt kért. Kérdés, hogy az esetleges modellkarrier adna-e akkora löketet a fiúnak, hogy legyőzze betegségét? Ahogy azt korábban elárulta: ha valamilyen cél lebeg a szeme előtt, enyhül mániás depressziója.

„A szüleimmel megbeszéltem, az új célom az lesz, hogy minél több helyen énekelhessek. Ez talán kimozdít ebből az állapotból. A modellkedés lehetősége izgalmasan hangzik, rengeteg olyan énekes van, aki szabadidejében ruhákat mutat be. Nem tudom, megfelelnék-e, nekem az énekléshez van tehetségem. Az az életem” – nyilatkozta az elhivatott énekes.

„Fotózni viszont imádok, nemrég csináltam magamról egy fotósorozatot” – avatott be hobbijába Viktor, aki másfél éve küzd a mániás depresszióval. A múlt szombaton kiesett sztárjelölt azóta már jó pár mélypontot élt át, legutóbb a tehetségkutató után öltözőjében omlott össze. Korábban azonban egészen az öngyilkosság gondolatáig is eljutott. „Azon morfondíroztam, hogyan hagyhatnám el ezt a világot" – árulta el pár napja.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását