2024. április 26. - Ervin

Nem megy jól a TV2 híradója

Csökken a TV2 Tények című hírműsorának nézettsége. Mi lehet az ok?
2010. február 15. hétfő 09:54 - HírExtra
Mióta Bárdos András és felesége Máté Krisztina távozott a sokszor piacvezető Tények szerkesztő-műsorvezetői pozíciójából, a TV2nem gondolta, hogy a folytatás ilyen ügyetlen lesz.

A páros helyett Várkonyi Andreát és Azurák Csabát ültették a székekbe. Ám Várkonyi a hétvégi műsorokkal még megbírkózott, ám a bájos mosolyú szőkeség úgy tűnik nem elég egy komoly hírműsorba. (Már amennyire komoly a Tények, a sokszor bulvármélységű híreivel.)

Azurák a Naplóban szerzett tapasztalatával, nem okozott nagy meglepetést, s ez ilyen esetben előnyérre vált a Tényeknek.

Mindenesetre sokáig rebesgették (vayg akarták elhitetni) hogy újabb sztárpáros született, valami azonban mégsem sikerült. Nem tudni, hogy van-e valamilyen összefüggés, de a számok azt mutatják: a nézők egy része máshová kapcsol. Már az első hónapban is két százalékkal emelkedett a különbség az RTL Klub Híradója és a Tények nézettsége között, a differencia pedig azóta is rendületlenül növekszik, noha Várkonyiék láthatóan mindennap igyekeznek jobbá, élvezhetőbbé tenni a produkciót.

Lehet, hogy máshol kell keresni az okokat. Talán a nézők a Bárdos–Máté házaspárt hiányolják, akiket megszoktak és megszerettek a hosszú évek alatt? A Bors kérdéseire Bárdosék nagyon elegánsan válaszoltak.

„Csak annyit mondhatok, hogy mindent nagyon köszönünk a TV2-nek. Reménykedem benne, hogy a Tények újra a legnézettebb hírműsor lesz” – nyilatkozta röviden Bárdos András.

Azurák Csabát és Várkonyi Andreát a Bors nem tudta megszólaltatni, de Koltay Tamás, a csatorna PR-menedzsere kommentálta a dolgot.

„A Tények nézettségi mutatói Várkonyi Andreával és Azurák Csabával pozitív tendenciát mutatnak. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájukkal, mindketten maradéktalanul élvezik a TV2 bizalmát.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását