2024. május 5. - Györgyi
Hatalmas keblekről álmodozik? Imádja a dús idomokat? Szavazna nagycsöcsű politikusra? Ha a méretek rabja, olvassa el a következő összeállítást, garantáltan átértékeli hozzáállását.
2010. április 11. vasárnap 08:05 - HírExtra
Lehet akármennyire vonzó és lehengerlő a nagy mell, a dús kebelcsodák két lábon járó veszélyforrások, nem árt velük vigyázni a férfiembernek.

Pár napja történt a következő eset, amely megrengette a D plusszos csöcsökért repeső férfiszíveket. Egy angliai, blackpooli illetőségű, igen méretes keblekkel rendelkező asszonyság majdnem végzetes balesetet okozott szex közben. Az esetről így vallott:

„Steven szerette, ha betemetem a kebleimmel, és most is csak egy halk nyöszörgést hallottam, azt hittem, élvezi a dolgot – mesélte a páratlan esetet Claire. – "Csak amikor mozdulatlanná vált, jutott eszembe, hogy baj lehet. Felemelkedtem, és láttam, hogy elájult, nem lélegzik. Hívni akartam a mentőket, de szerencsére egyszer csak felköhögött és magához tért.”

Azóta a hír bejárta a világot, az egyik angol bulvárlap videóinterjút is készített a hölggyel, itt tekinthetik meg.

A The Sun pedig kapva kapott az alkalmon, összeállítást közölt gyilkoló, robbanó, életmentő cicikről, ebből szemezgetünk mi is.

A gyilkos cici

Ha mindig is arról álmodozott, hogy sztriptíztáncosnő legyen a kedvese, most meggondolja magát! Egy floridai sztriptíztáncosnő, Dawn Reed megfojtotta férjét alvás közben 1998-ban. A táncosnő alvás közben forgolódott, így 130 cm átmérőjű keblei betakarták férje arcát, aki soha nem ébredt fel a súlyos teher alatt.

A robbanó cici

Pár hete a Hírextra is beszámolt arról, hogy brit titkosszolgálati jelentések szerint az Al-Kaida új módszert fejlesztett ki a terrorháborúban. Öngyilkos merénylőibe folyékony robbanószerrel töltött mellimplantátumokat épít be, mert ezt a legtöbb reptéri testszkenner nem tudja teljes mértékben kiszűrni. Az implantátumok ráadásul nem csak nőkbe építhetők be, a férfi merénylők a fenekükben hordhatják a gyilkos betéteket.

A fojtó cici

Lolo Ferrari bizony életét adta hatalmas műmelleiért 2000-ben. Rekorméretű cicije 180 cm átmérőjű volt, ezt a kalibert 22 műtét során érték el a plasztikai sebészek. Ez okozta a vesztét is: a nehéz szilikonbetétek megfojtották álmában, a tüdeje nem bírta a nagysúlyú betétek szorítását.

Az életmentő cici


Életét köszönheti műmelleinek egy bolgár nő. 2006-ban Ruse városában karambolozott az útkereszteződés piros lámpájánál egy szabálytalanul közlekedő autóval. Gépjárművébe nem volt légzsák szerelve, így a védelmi funkciót beépített méretes szilikonimplantátuma vette át, így megmenekült. Sajnos azonban az ütközés erejétől a szilikonpárnák kilyukadtak és emiatt el is kellett távolítani a jobb mellét.

A hazudós cici


A szép mell igenis fontos dolog, egyesek sok mindenre hajlandóak érte. Egy texasi nő tavaly novemberben azt hazudta családjának, hogy mellrákja van és adjanak pénzt a kórházi kezelésre. A valóságban azonban elégedetlen volt kis melleivel, a nagyobbító műtét anyagi fedezetét akarta biztosítani a rokonok átvágásával. Hogy hitelesnek tünjön, haját is leborotválta, hogy a kemoterápiás kezelés látszatát keltse. Letartóztatták, amikor kitudódott az igazság.

A magyar cici

Horváth Alexandra bukásáról is megemlékezik a neves bulvárlap. A modell a 2009 októberében rendezett Miss Plastic Hungary műcicis szépségverseny döntőjében esett hanyatt. Az újság idézi Alexandrát:” még nem volt időm hozzászokni az szilikonpárnácskák okozta plusszsúlyhoz és a hajam is a szemembe lógott pont akkor, és kibillentem az egyensúlyomból”. Legnagyobb örömünkre a modell implantátumai nem sérültek, de sajnos részleges ínszalag szakadást szenvedett a balesetben.
Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását