2024. április 29. - Péter

Tóth Vera sem...

Tóth Vera Kanadában üdülne, de még a vulkáni hamu miatt még az ő gépe se szállt föl - mesélte a Blikknek az énekesnő.
2010. április 19. hétfő 11:59 - Sarkadi-Nagy Márton
"Egy kedves barátnőm felajánlotta, ha pihenésre vágynék, menjek ki hozzá Halifaxba, Új-Skóciába. Most elfogadtam a meghívását, mire ő egy fellépést is szervezett nekem, házibuliban kéne énekelnem, ha egyszer végre kijutnánk. Jelenleg egy szállodai szobában várjuk, hogy végre indulhassunk." - írta a Blikk.

"Eredetileg 2 és fél hetet terveztünk, de a vulkán közbeszólt. Most folyamatosan az interneten lessük a híreket és reménykedünk. Minél tovább maradunk itthon, annál kevesebb időt tölthetek Kanadában, mert csak ennyi időt tudtam rászánni. De két-három nap várakozás, azt hiszem, még belefér."

"Nem áltatom magam, és nem is vágyom világsikerre." - válaszolta Vera arra a kérdésre, amely külföldi karrierlehetőségeiről érdeklődött.

"Elégedett vagyok azzal, ami most van, és végre egyensúlyba kerültem magammal is. Néha még most is sok a túlzott figyelemből, mert nem ehhez szoktam hozzá gyerekként az iskolában. Ennek ellenére nem zárkózom el semmilyen lehetőség elől, hisz az életben minden automatikusan történik. Ha a sors erre szánt, én bátran állok elébe. Szívesen vállalok külföldi felkéréseket is, és ki tudja, mit hozhat még a jövő."
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását