Nyuszilány: néha meg kell szívni!

Anna Feris, a szexis színésznő szépsége mellett híres humorérzékéről, aminek köszönhetően most ott van, ahol van.

Anna Farist még nem nagyon láthattuk komoly szerepben, ha volt is neki olyan, akkor biztosan nem lett olyan sikeres a film, mint vígjátékai. Akik nem ismernék, ő játszotta a főszereplő idétlen nőt a Horrorra akadva sok részes horror paródiában. Tavaly pedig, mint kiöregedett nyuszilányként ontotta az észt A házinyuszi című filmben.

Szerepek ide vagy oda, Anna nemcsak a filmvásznon ennyire vidám, hanem az életben is. Azt tudja tanácsolni minden embernek, akik gyakran jönnek zavarba mások előtt, hogy mindenen csak nevetni kell, és a nevetést meg kell tartani.

Anna Feris képes bármiből viccet csinálni, és ezáltal kimászni a szorult helyzetekből.

- Nálam naponta előfordul, hogy zavarba jövök. – nyilatkozta a Self magazinnak. – Néha mindenkinek meg kell szívnia.

Hát igen, valakinek többször is. A színésznő már 32 éves, de ez cseppet sem látszik rajta, gyönyörűbb, mint valaha. A Horrorra akadva első részeiben még sötét hajjal bohóckodott, később átváltott a platina szőkére. Úgy tűnik, annyira megtetszett neki ez a hajkorona, hogy nem áll szándékában megválni tőle, ami valljuk be, nem is baj.

Az igazi siker

Tavaly A házinyuszi című, playboyos filmben tűnt fel, ahol főszerepben egy kiöregedett nyuszilányt játszott. Mi tagadás, nagyon jól állt neki. Testét is megmutatta a filmben, de csak nagyon finoman. Annyi biztos, hogy korához képest remek formában van, amit sok huszonéves megirigyelhetne.

Rajongói azóta folyamatosan ezzel a szereppel azonosítják a színésznőt.

- Olyanokat szoktak nekem mondani a rajongóim, hogy sokkal alacsonyabbnak látszom, mint a filmvásznon. Vagy, hogy sokkal csinosabb vagyok, mint nyuszilányként. – árulta el nevetve Anna Faris a Self magazinnak.

- Csak nevetni kell, és azt megtartani. Ez a jelmondatom. – tette hozzá a mindig optimista szőke színésznő.

És, ami semmiképpen sem maradhatott ki az interjúból.

- Ezt még muszáj hozzátennem! Tudom, hogy soványabbnak tűntem A házinyusziban, de ez köszönhető a sör és fánk diétámnak. Ismételten harcolok a súlyomért!

Vasszigor és jó humorérzék

Elmondása szerint, a humorérzékét annak köszönheti, hogy nagyon konzervatív szülők mellett kellett felnőnie. Ugyanis szigorú rend volt az élete, s az évek alatt megszedte magát viccesebbnél viccesebb történetekkel.

- Ha már egy felsőnek csak egy picit is V-nyaka volt – tiltották a szüleim. – mesélte gyermekkoráról Anna.

Ennek ellenére, nem ápol velük rossz viszonyt, sőt igyekszik mindenben kikérni a szigorú szülők véleményét is. A harmincas éveiben jár, de szülei még mindig mondogatni szokták a színésznőnek, hogy viselkedjen helyesen, és sose felejtkezzen meg a jómódorról.

Mikor beindult a Horrorra akadva, akkor Louis Vuitton táskákat vásárolt az édesanyjának.

- Ma már egy villát szeretne Toszkánán. Szörnyeteget teremtettem. – tette még hozzá, az örökké viccelődő Anna Faris.
Forrás: People