Kiderült! Labancz Lilla fantasztikus mellei és a szike

Az év legdögösebb, legszexisebb, legerotikusabb nője bevallotta, hogy bizony az ő mellei sem éppen eredetiek.

Lehullt a lepel! Kiderült, hogy bizony az év legdögösebb nője is megplasztikáztatta a melleit. Huszonévesen átesett a beavatkozáson azért, mert az úszás miatt elvesztette kerekded idomait. Labancz Lilla semmit sem szeretett volna a véletlenre bízni, ezért csakis a legjobb sebészt szemelte ki melleinek.

Igen ám, de a legjobb orvos, nem olcsó mulatság, Lilla több mint félmillió forintot fizetett ki csodaszép kebleiért. Korábban sosem voltak műtétei, ezért kicsit tartott tőle, de utólag egy cseppet sem bánta meg.

Műtét ide vagy oda, nem lehet oka a panaszra, mert gyönyörű egy nő, s ilyen esetekben mindenki ajánlja a műtétet, hiszen, ha valami nem olyan szép, ráadásul előtte gyönyörű volt, akkor miért ne legyen megint olyan. Molnár Anikó is az úszás miatt varratta fel a melleit, mert megereszkedtek neki.

A szőke szépségét gyakran emlegetik a magyar Dr. Szösziként, de Oroszlán Szonjához is sokat hasonlítják. Ami nem csoda, mert nemcsak szőkeségükben hasonlítanak, hanem arcberendezésben.

S mint kiderült, Lilla elmesélte, hogy azért is lehet ez, mert közös a divattervezőjük, és a kozmetikusuk is.

Sajnos viszont nemcsak pozitív visszajelzésekkel találkozik a csodaszép színésznő. Amikor bemutatták az Álom.net-et, amiben főszerepet játszik, több kritikát is kapott. Lilla szerint több kritika is olyan emberek száját hagyta el, akik nem is értettek hozzá, ugyanis elmondása szerint a film nem nekik szólt.

A még mindig csak huszonhárom éves Lillának teljesen elég, hogy a fiatalok körében sikeres a film, hiszen nekik írták, készítették a rózsaszín buborékot.
Forrás: HírExtra/ma.hu