Fábry térden állva könyörgött a két férfinak!

A népszerű showman térden állva könyörgött Sasvári Sándornak, és Hajas Lászlónak, hogy végre béküljenek ki.

Fábry Sándor mindent megtett, hogy végre kibékítse Sasvári Sándort, és Hajas Lászlót, de minden hiába, nem sikerült neki. A két férfi már a tavalyi Nemzeti Vágta óta rosszban van, pontosabban ki nem állhatják egymást.

A showman most ez a rossz kapcsolatot szerette volna enyhíteni, térden állva könyörgött nekik, de ők hajthatatlanok voltak.

És, hogy mi az oka ennek a makacs haragnak? A tavalyi Nemzeti Vágtán Sasvári, és Hajas is egyszerre versenyzett, s akkor történt meg, azaz ominózus eset, amikor a sztárfodrász megpróbálta megelőzni a színész, aki felnyomta őt a palánkra, s emiatt hatalmasat esett Hajas László.

A fodrász azóta is állítja, hogy nem ő a hibás az eséséért, hanem versenytársa. Eltelt egy év, de egyszer sem találkoztam a futam óta, viszont a feszültség még mindig megvan közöttük. Ezért szerette volna Fábry, ha a műsorában végre kibékülne a két férfi.

Nem akarnak békülni

- Sanyi szándékosan felnyomott a palánkra, emiatt történt meg a bukás, a véleményem nem változott tavaly óta. – mesélte a Blikknek Hajas László.

Elmondása szerint megfagyott a levegő akkor, amikor leült mellé Sasvári az Esti Showderben.

- Én is szerettem volna tisztázni a helyzetet, szerettem volna, ha Sasvári elismeri a szándékosságot. Egy versenyen voltunk, ahol nagyon szeretett volna nyerni, ezért, hogy ne tudjam megelőzni, felnyomott a palánkra. – tette még hozzá Hajas László.

A színész mikor meghallotta Hajas mondatait, majdnem felállt, s távozott a Showder klubból, csak is Fábry kérésére maradt. Térden állva könyörgött a két férfinak, hogy legalább fogjanak kezet.

- Soha nem csinálnék ilyet, főleg nem szándékosan, ezenkívül semmit nem akarok mondani. – reagált a vádakra Sasvári Sándor.

Azzal mindketten tisztában vannak, hogy sosem lesznek barátok, és biztosan beszélgetni sem fognak egymással.

- Nem leszünk kebelbarátok, a tüske még mindig bennem van. Nem vagyok haragtartó, tudni kell megbocsátani, de úgy nehéz, ha valaki nem ismeri be a hibáját. – tette még hozzá a hajszobrász.
Forrás: HírExtra/Blikk