Ez már nagyon durva! Megcsalja szépséges feleségét az énekes?

Botrány van készülőben, ugyanis Avril Lavigne férjét egy másik nővel látták tegnap este vacsorázni. Amúgy is olyan pletykák keringenek, hogy titokban elváltak.

Egyre rosszabbul áll Avril Lavigne és Deryck Whibley házassága. Korábban már felröppentek olyan hírek, hogy titokban elváltak a fiatalok, ráadásul az utóbbi időben nem jelentek meg sehol sem kettesben. Ez már önmagában nagyon gyanús.

A minap még rosszabbra fordultak az események. Lesifotósok lencsevégre kapták, amint a punk énekes egy másik lánnyal vacsorázott. Senki sem tudja, hogy ki az a lány, az is lehet, hogy csak barátok.

Ilyen fiatalon már válnak?


Anno, amikor összeházasodtak a fiatal énekesek, sokan hitték úgy, hogy túl korai volt ez mindkettőjük részéről. Ők mégis rácáfoltak erre, mert évekig boldogan éltek egymással. Az utóbbi hónapokban viszont túl nagy a csend körülöttük.

Lehet, hogy csak egy egyszerű baráti találka volt ez Deryck részéről, mégis sokan gyanakodnak másra. Az utóbbi időben nem mutatkozott Avrillel, s erre egy másik nővel látni őt vacsorázni... Vajon mi lehet a háttérben? Tényleg elváltak titokban a fiatalok?
Forrás: HírExtra/x17online