Panka nehezen bírja a válást

Liptai Claudia és Gesztesi Károly válása megviseli lányukat, Pankát.

A hároméves kislány, Panka Sára nagyon nehezen tudja feldolgozni szülei válását. Szeretné, ha válófélben lévő szülei kibékülnének és újra együtt lenne a család. Mindezt Claudia mesélte el a Joshi Bharatnak adott interjújában.

Mint Claudia elárulta nem egyszer mondta kislányuk egy-egy összeszólalkozásnál, hogy „ne kiabáljatok”, „ne veszekedjetek”. Kiderült az is, az utolsó félévben fordultak csak rosszra a dolgok.

Viszont mióta elköltöztek sokkal több jót kap mindkét szülőjétől – külön-külön. Édesanyja szerint egyelőre nem kéri számon, hogy apja miért nincsen ott.

Gesztesiék házassága a hírek szerint azért romlott meg, mert Claudia nem bírta elviselni, hogy egy telken kellett élnie férje volt feleségével. Kislányuk viszont nem érti még, hogy szülei örökre elváltak egymástól, és kétségbeesett makacssággal próbálja összekötni azt, ami végleg elszakadt.

Claudia elmondása szerint fájdalmas, mikor találkozik volt férjével. Kislányuk azt teszi, „amit az amerikai filmekben szoktak csinálni a gyerekek: amikor forgatunk, és együtt vagyunk, megfogja a kezünket, és összerakja. „Az olyan, mintha tőrt döfnének a szívembe” – mondta Claudia.

A színésznő azt is kikotyogta, mióta a szingli nők táborát erősíti, rengeteg férfi harcol a kegyeiért. A Bors szerint legutóbb egy focimeccsen látták egy titokzatos férfival.

„Rengeteg férfi van, aki szeretne belépni az életembe. De most eljutottam egy olyan pontig, hogy nem kell nekem senki. Most jutottam el odáig, – és ehhez kellett ez a nyolc év –, hogy tudom, milyen illatot szeretnék érezni a bőrömön, hogy milyen asztalnál szeretnék ülni egy másik emberrel, hogy mit szeretnék látni egy férfi szemében... Nem akarok többé félni. Nyugalmat szeretnék. Nyugodt családot szeretnék”.
Forrás: Bors/HirExtra