2024. június 26. - János, Pál

Stadion Nyár az argentinokkal

Június elsejétől egészen augusztus 31-ig tartó sportfesztivál színhelye lesz a Puskás Ferenc Stadion, a Stadion Nyár elnevezésű programsorozatnak, illetve az argentin labdarúgó-válogatott fellépésének köszönhetően.
2008. február 12. kedd 13:47 - Hírextra

A két esemény közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Stadion Nyár keretében az ország legnagyobb játszótere épül fel a létesítmény Szoborparkjában, a programokat pedig a labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia köré szervezik.

A rendezők minden nap több ezer vendéget várnak, akiknek számos sportolási lehetőséget, kiállításokat és koncerteket kínálnak.

A FIFA világranglistáján első helyen álló argentin válogatott június 4-i, budapesti fellépésére február 21-től lehet megvásárolni a belépőket. A legolcsóbb jegy 5800, a legdrágább pedig 18 000 forintba kerül. Az első 10 ezer belépő tulajdonosa sorsoláson vesz majd részt, amelyen értékes nyeremények találnak gazdára.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását