2019. május 25. - Orbán

A Jobbik végrehajtót küld a TV2-re

Megszokhatta már mindenki, hogy a Fidesz-utasításra hazugsággyárrá változott TV2-t nem érdeklik a magyar jogszabályok. Nemcsak valótlanságokat állítanak folyamatosan az érthetetlen módon „Tények” címmel illetett műsorukban, de ...
További híreink a Belföld rovatban

Jobbik: a Fidesz külföldieknek játssza át a termőföldet

Azzal, hogy az Európai Bíróság elkaszálta a földforgalmi törvényt, ismét bebizonyosodott, hogy a magyar kormány képtelen megvédeni és magyar kézben tartani a termőföldet - írja csütörtöki közleményében a Jobbik.

Az EU és a kirekesztő magyar földtörvény

Az Európai Bizottság nem részérdekeket szolgál, hanem az uniós szerződések őreként kötelessége, hogy biztosítsa az Európai Unió jogszabályainak megfelelő alkalmazását - jelentette ki az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete az ...
További híreink a Belföld rovatban

8 ezer fiatalt már nem lehet becsapni megtévesztő reklámokkal

Lezárult a Versenyben az erő! - Nagy Diák Versenykultúra Teszt első fordulója, amit a DUE Médiahálózat edukatív céllal indított útjára.

Ha mégis otthon szavazna a külhoni magyar, ezt kell tennie

Szerdán 16 óráig még kérhetik a külképviseleti névjegyzékbe jelentkezett választópolgárok, hogy töröljék őket a külképviseleti névjegyzékből, mert mégis Magyarországon kívánnak szavazni az európai parlamenti (EP) képviselők választásán.

17 ezer delegált 185 ezer helyre

A hétfő reggeli adatok szerint 17 040 szavazóköri delegáltat jelentettek be a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választáson listát állító pártok, amelyeknek összesen 185 ezer ilyen hely betöltésére lenne lehetőségük - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból. A bejelentési határidő péntek délután járt le.

Már szavaznak a külhoni magyarok

Már 1855 levélszavazat megérkezett a Nemzeti Választási Irodához - derül ki a www.valasztas.hu péntek reggeli adataiból.

LMP: a klímaváltozás az igazi fenyegetés

A klímaváltozás a legnagyobb fenyegetés a Földre, az európai parlamenti (EP-) választás pedig sorsdöntő, mert azt kell eldönteni, hogy tovább akarunk-e élni a bolygón - mondta a Lehet Más a Politika (LMP) EP-listavezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorsávjában, pártja programját ismertetve a május 26-i EP-választásra.

MSZP: Kásler Miklós a betegek sírásója

Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője, a parlament Népjóléti bizottságának elnöke szerint Kásler Miklós miniszterként elárult mindent, amire orvosként felesküdött.

Puzsér nem kampányol az EP-ig

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt az EP-választásig felfüggesztette főpolgármesteri kampányát. Döntését, az LMP támogatását élvező jelölt, hétfő délelőtt Facebook-oldalán tette közzé.

Bérlakásépítést akar az MSZP

Az Európai Unió, az állam és az önkormányzatok által finanszírozott közösségi bérlakásépítést szorgalmaz az MSZP alelnöke, európai parlamenti (EP-) képviselője.

Budapesti központi parkolási rendszer kell

Az LMP centralizációval tenné átláthatóbbá és nyereségesebbé a budapesti parkolási rendszert: a párt a fővárosi önkormányzatra bízná a feladatot a kerületek helyett. Az önkormányzati törvényt módosító javaslatukat Demeter Márta társelnök és Csárdi Antal képviselő ismertette csütörtökön sajtótájékoztatón.

El akarják számoltatni az EP-képviselőket

Közös, nyilvános fórum megszervezését kezdeményezte Ujhelyi István és Jávor Benedek annak érdekében, hogy minden jelenlegi EP-képviselő el tudjon számolni az elmúlt öt évben az Európai Parlamentben végzett munkájával. Az MSZP-Párbeszéd szövetség szerint a választóknak joga van tudni, hogy ki milyen eredményeket ért el a magyar választók érdekében.

A DK nem kér az M1-ből

A Demokratikus Koalíció nem kívánt élni azzal a lehetőséggel, hogy EP-listát állító pártként szerdán az M1 aktuális csatornán bemutassa programját a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra.

Mennyit ígért Tarlós a bicikliseknek?

A főváros újabb 800 millió forintot különített el költségvetéséből kerékpáros-fejlesztésekre, amihez az állam még 800 milliót ad. Az 1,6 milliárd forintból megkezdődhet az EuroVelo nemzetközi kerékpárutak fejlesztésének első üteme - jelentette be a főpolgármester hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását