2024. június 26. - János, Pál

Hooligans koncert és légibemutató

A hazai pop-rock színtér népszerű formációja, a Hooligans szombat este a Syma Rendezvénycsarnokban ad koncertet. Ez lesz a zenekar első nagykoncertje Budapesten, mióta megjelent legújabb lemezük, a Privát Mennyország.
2008. augusztus 1. péntek 08:45 - Hírextra

Bár a zenekar több dalt is bemutat az új nagylemezről, annak "hivatalos" bemutatója csak később lesz.

A Hooligans együttes 1996-ban alakult. A zenekar alapító tagjai: Ördög "Csipa" Tibor (ének), Kiss Endre (dobok), Tóth Tibor (gitár), Móritz Norbert (basszusgitár). Móritz Norbertet tavaly Késmárki Zsolt váltotta. Eddig hét lemezük jelent meg: Nem hall nem lát nem beszél (1997), Mesét, álmot, mámort (1998), Kánaán (2001), Szenzáció (2003), Vírus (2005), Bohémélet (2006), valamint a Privát mennyország. Ördög Csipa Tibor az együttesen kívül többször szerepelt szólóban, többek között a Csináljuk a fesztivált című televíziós sorozatban.

A koncert napján egésznapos légibemutatót rendeznek a Syma csarnok előtt a Dózsa György úton és a csarnok parkolójában. Az augusztus 16-17-én tartandó kecskeméti repülőnapot népszerűsítő rendezvényen különböző katonai légi és földi szállító járműveket lehet megtekinteni "testközelből". Kivetítőn láthatók a tavalyi repülőnap legérdekesebb mozzanatai.

Délután játékok, koncertek szórakoztatják a közönséget. A Forma 1 rajongóinak egy autót is kiállítanak, s a tervek szerint két versenyző dedikál a helyszínen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását