2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Ráckeresztúr a második település, amely a szabadpiacról vásárolja a földgázt

November 12-én Ráckeresztúr másodikként csatlakozott azon települések közé, melyeknek intézményi szintű gázellátója a jövőben kizárólagosan az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. lesz.
2008. november 17. hétfő 11:15 - Hírextra
Nagyecsed pozitív példáján felbuzdulva az Ónody Miklós polgármester által vezetett község képviselői testülete úgy döntött, hogy élve a törvény adta lehetőségekkel, felmondják a jelenlegi közüzemi szerződésüket, és az EMFESZ-szel kötnek gázkereskedelmi szerződést.

A magyar jogszabályok 2007 júliusa óta biztosítanak lehetőséget az önkormányzatok számára, hogy szabadon válasszanak gázszolgáltatót. Ez a jogszabály valamennyi olyan intézmény számára lehetővé teszi a gázszolgáltató-váltást, melynek jelenleg közüzemi gázszerződése van.

Az EMFESZ Kft az önkormányzatok számára is egyedi üzleti feltételeket, személyre szabott szerződéskötési lehetőségeket biztosít és - talán, ami a legfontosabb - egyénileg kalkulált, a fogyasztás mértékéhez és jellegéhez igazított, kedvező árat nyújt.

Az EMFESZ Kft - gas.hu márkanév alatt - idén februárban szintén elsőként kezdte meg a fogyasztók által szabadon választható lakossági gázszolgáltatását is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását