2024. június 26. - János, Pál

Hűtőbűzbomba "pusztított"

Nem éppen patikatisztaságú, munkahelyi hűtőszekrény tartalmától és tisztításától lettek rosszul 28-an az Egyesült Államokban annyira, hogy közülük heten kórházba kerültek.
2009. május 13. szerda 11:55 - HírExtra
A rothadt étkekkel teli hűtő egy ideje már nem volt bekapcsolva, ezért is indulhattak meg benne a nem kívánt folyamatok. A fridzsider egy meglehetősen tekintélyes cég, az AT and T telefontársaság San José-i épületében áll, és bűze azután pusztított, hogy egy takarítónő elkezdte "tisztába tenni". A szekrénybeli állapotokkal szembesülve kétféle fertőtlenítő szert is bevetett, amelyek kipárolgása azután a rothadt ennivaló bűzével keveredve felért egy biológiai támadással. Telefonált is egy alkalmazott a tűzoltóknak, akik mindenkit kiparancsoltak az épületből.

A bűzből legtöbbet kapó takarítónőnek ugyanakkor nem lett baja, de nem azért, mert gázálarcban dolgozik, hanem, mert olyan allergiája van, amely gátolja szagérzékelését.

A 28 "áldozatnak" nem esett túl komoly baja, émelygés és hányinger gyötörte őket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását