2024. június 29. - Péter, Pál

Brutális! Egy negyven méter magas hídról dobta le kislányát egy anya

A Dnyeper folyón átívelő, 40 méter magas hídról dobta a mélybe hároméves kislányát egy fiatal nő Zaporizzsja városban - a gyerek, csodával határos módon, sértetlenül élte túl a zuhanást.
2009. május 25. hétfő 16:30 - HírExtra
Szemtanúk beszámolója alapján Vadim Jarosenko, a helyi ügyészség munkatársa a sajtónak hétfőn elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 27 éves nő a múlt péntek este hosszasan járkált gyermekével a hídon, majd ismeretlen okból, a korláton átlendítve, a 40 méteres mélységbe dobta a kislányt.

A vízben kapálózó gyermekre a folyóparton tartózkodó tizenéves fiatalok figyeltek fel, akik a közelben lakó felnőtteket hívták segítségül – közölte, hozzátéve, hogy a vízből kimentett kislány, az orvosok legnagyobb meglepetésére, gyakorlatilag sérülés nélkül "úszta meg" a vízben landolást. A gyereket a biztonság kedvéért továbbra is kórházi megfigyelés alatt tartják.

Az ügyészségi munkatárs szerint az anyát sikerült elfogni, jelenleg előzetes letartóztatásban van. A nyomozás és az elmeorvosi vizsgálat eredményétől függően fiatalkorú ellen elkövetett gyilkossági kísérlet címén indítanak ellene bűnvádi eljárást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását