2024. szeptember 28. - Vencel

Lopnak itt már mindent: medencét, kazánt

A betörők is érzik a strandszezont Szolnokon - derül ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb bűnügyi híreiből. Igaz, a krónikák szerint van olyan tolvaj, aki már a hidegebb időkre készül.
2009. július 28. kedd 15:25 - HírExtra
A kapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita szerint a hétfőre virradó éjszaka mindkettőre akadt példa. A megyeszékhely egyik Varjú utcai családi házának udvarán kifejezetten a nyári forróságban költségkímélő felüdülést kereső látogató járhatott. Az illetéktelen vendég ugyanis - miután a drótkerítést kibontva bejutott a portára - semmi máshoz nem nyúlt, kizárólag egy húszezer forint értékű, közel négy méter átmérőjű, vízforgatós kerti medencét vitt magával.

Egy másik elkövető ezzel szemben már a hűvösebb évszakokra is gondolt, amikor körülbelül ezzel egy időben - a kerítést kivágva és az ablakot beütve - mozdítható értékek után nézett egy ugyancsak Szolnokon álló lakóház melléképületében. S ha már ott volt, az előrelátó betörő alaposan felszerelkezett: két sarokcsiszoló és egy fűkasza mellett egy kazánnal is gazdagította „gyűjteményét.” Összességében csaknem félmillió forint kárt okozott ily módon a gyanútlan tulajdonosoknak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását