2024. október 6. - Brúnó, Renáta

Polanski: az a romlott, hollywoodi éjszaka...

Mondhatnak bármit filmes szakma képviselői: Roman Polanski neve örökre egybeforrt pedofíliával. Most kiderül, mi is történt azon a bizonyos romlott, hollywoodi éjszakán...
2009. október 21. szerda 08:29 -
„Eleinte arról volt szó, hogy csak néhány fotót készít rólam és segít abban, hogy befutott színésznő legyek. Ám elkezdett itatni és vetkőztetni.

Rengeteg képet készített rólam a medencében meztelenül. Ezután maga is levetkőzött és csatlakozott hozzám. Beadott valami drogot, amitől nagyon rosszul lettem, asztmás rohamot kaptam. Meg is halhattam volna, de mindez nem zavarta Polanskit, ő csak egyet akart: megerőszakolni engem.

Érezte, hogy szűz vagyok, de ez csak még jobban felizgatta őt. Először a medencében tett magáévá, majd a hálószobában is. Folyamatosan erőltette az orális szexet, amit ő csinált. Undorító volt. Ráadásul meg is vert. Jack Nicholson kedvese, Anjelica Houston ránk nyitott, látta, hogy rosszul vagyok és ellenkezek, de megvonta a vállát, és kiment. Nyilván hozzá volt szokva a látványhoz…”

A fentieket maga Samantha Geimer mesélte el 2005-ben egy, a brit Daily Mirrornak adott interjújában. Ő az a nő, akit 1977-ben az akkor már ünnepelt sztárrendező megerőszakolt Jack Nicholson lakásán.

„Soha nem volt még orgazmusom, képtelen vagyok élvezni a szexet, vagy elengedni magam az ágyban. Tönkretette az egész életemet. S nem csak azzal, hogy megrontott, hanem ahogy tette ezt. Beteges játékokat játszott és élvezte, hogy fájdalmat okozhat...” – egészítette ki a rémes történetet Samantha, majd hozzátette:

„Polanski egy undorító, beteg vénember.”

Mindezekkel együtt, bármily hihetetlen is, Samantha ma már nem haragszik megrontójára, sokkal inkább vágyik a nyugalomra, mint elégtételre. A napjainkban már két gyermekes családanya felejteni szeretne, és elege van a médiacirkuszból, azzal hogy a lapok az ő fiatalkori fotóival vannak tele.

A legújabb hírek szerint a svájci bíróság elutasította Roman Polanski szabadlábra helyezési kérelmét.

A filmrendezőt amerikai kérésre tartóztatták le, mert harminc éve szökésben volt liliomtiprás miatti büntetése elől. A hetvenhat esztendős Polanskit még szeptember 26-án vették őrizetbe Zürichben, a rá vonatkozó nemzetközi elfogatóparancs alapján.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását