2024. szeptember 22. - Móric

Czink felgyógyult

Jövő szerdától Bali szigetén rendezik meg a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású teniszversenyt, amelyen Czink Melinda és Szávay Ágnes révén két magyar is indul.
2009. október 27. kedd 19:08 - HírExtra
Czink, aki másfél hete lábsérülés miatt kénytelen volt visszalépni az oszakai viadaltól, az MTI információja szerint jelenleg Los Angelesben edz, és pénteken indul Balira. A világranglistán 39. magyar, aki quebeci tornagyőzelmével harcolta ki az indulás jogát, azt mondta, hogy már teljesen egészséges, és keményen készül az esztendő utolsó versenyére.

A rangsorban 42. Szávay az utolsó pillanatban jutott be a 12 fős elitmezőnybe: a múlt héten egy kört ment a moszkvai viadalon, s ezzel biztosította a részvételét. A Vasas játékosa már kedden útra kelt a szigetre.

Szávay, aki júliusi budapesti sikere óta meglehetősen gyengécskén szerepelt - moszkvai győzelmét is annak köszönhette, hogy az olasz Flavia Pennetta az első megnyert játszma után sérülés miatt visszalépett -, szépen búcsúzna az évtől, és szeretné bebizonyítani, hogy még "nem felejtett el teniszezni".

Az idényzáró mini WTA-vb-n - a világranglista alapján - az a 12 teniszező vehet részt, aki az idén minimum 220 ezer dolláros WTA-tornán diadalmaskodott.

A 4,55 millió dollár összdíjazású WTA-világbajnokság, amelyen a világranglista első nyolc helyezettje vesz részt, kedden kezdődött Dohában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását