2024. szeptember 28. - Vencel

Az Országgyűlés is felelős

A rádiófrekvenciák odaítélésének ügyében "az Országgyűlésnek is megvan a felelőssége" - jelentette ki az MDF alelnöke hétfőn Székesfehérváron tartott sajtótájékoztatóján.
2009. november 2. hétfő 16:46 - HírExtra
"Az Országgyűlés nem hunyhat szemet afölött, hogy mi történik az általa felállított testületekben" - mondta Viniczai Tibor.

A két nagy párt vezetőinek hallgatása, vagy a felvetésekre adott azon válasza, amely szerint az ORTT önálló testület, "mélységes cinizmusra vall", hiszen éppen a parlament pártok küldhetnek delegáltakat a testületbe - tette hozzá a politikus.

Az MDF székesfehérvári szervezete tiltakozik az ORTT "egyhangú" döntése ellen, amely "a Sláger Rádió és a Danubius Rádió helyén ezentúl fideszes és MSZP-s pártrádióknak ad lehetőséget." - mondta.

Az MDF mindent megtesz a rendszerváltás során kiharcolt tájékoztatási szabadság és az újságírói szakma függetlensége érdekében. Felhívja az MDF szervezeteit, hogy együttműködve a civil társadalommal, "emeljék fel szavukat a közérdeket semmibe vevő pártpolitikai alkuk", s a döntés ellen - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását