2024. június 26. - János, Pál

Fidesz: 75 milliót vesznek ki a mozgássérültek zsbéből?

A januártól életbe lépő Bajnai-csomag 75 millió forintot vesz el a mozgássérültek támogatásából - reagált a Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy Bajnai Gordon a mozgássérültek és családjaik hősiességéről beszélt csütörtökön, a Mozgásjavító Gyermek- és Ifjúsági Központ átadásán.
2009. november 5. csütörtök 16:03 - HírExtra
"A mozgássérülteknek és családjaiknak 2010 januárjától lesz igazán szükségük a hősiességre, akkor lép ugyanis hatályba az újabb Bajnai-csomag, amely 75 millió forintot vesz el a mozgássérültek támogatásából" - fogalmazott Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője.

A kormányfő a budapesti Mozgásjavító Gyermek- és Ifjúsági Központ átadásán azt mondta: az egyénnek csak akkor van esélye, ha a közösség - a város, az ország, a magyarok közössége - mellette áll.

"Magyarországnak ebben a nehéznek gondolt helyzetében van okunk rá, hogy példát vegyünk ezeknek a gyerekeknek és szüleiknek, nevelőiknek a bátorságáról, a gazdasági válságtól független mindennapi hősiességéről" - jelentette ki a Bajnai Gordon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását