2024. június 26. - János, Pál

Sandra Bullock, a jótékony

Adománygyűjtésre használta fel legújabb filmje zárt körű New Orleans-i premierjét Sandra Bullock, aki évek óta támogat egy helyi középiskolát.
2009. november 21. szombat 13:57 - HírExtra
Bullock a Katrina hurrikán pusztítása után karolta fel a Warren Easton középiskolát, amelyet a katasztrófa során három méter magasan borított el a víz. A színésznő már eddig is több százezer dollárt adományozott magánvagyonából a nagy múltú oktatási intézmény felújítására, ösztöndíjakra és egy új orvosi rendelő megnyitására.

Bullock, aki a közelmúltban házat is vett magának a város történelmi negyedében, elárulta, hogy nagy rajongója New Orleansnak és a város építészetének.

Mint a The Blind Side című sportdráma bemutatóján hangsúlyozta: New Orleans tökéletes helyszín volt a premier számára. "A film olyan emberekről szól, akik adnak, mert tudják, hogy az a helyes" - mesélte a produkcióról.

A New Orleansban élő Mark Lewis könyve nyomán született film a profi futballjátékos, Michael Oher élettörténetét dolgozta fel. A fedél nélkül, céltalanul kallódó memphisi kamaszt a gazdag Tuohy család vette magához, és taníttatta, míg végül híres sportoló lett belőle. Bullock a fiúnak fedelet és szeretetet adó nevelőanyát, Leigh Anne Tuohyt alakítja a filmben.

A zárt körű vetítésen a produkció alkotóin és szereplőin kívül az író, valamint a Tuohy család tagjai is részt vettek, de a New Orleans-i Saints futballcsapat több játékosa is elfogadta a meghívást.

"Bullock valóban örökbe fogadta a várost" - jelentette ki Drew Brees, a csapat egyik tagja.
A The Blind Side című filmet, amelyben többek között Tim McGraw, Kathy Bates, Lily Collins és az Oher szerepében debütáló Quinton Aaron lép fel Bullock oldalán, péntektől játsszák az amerikai mozik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását