2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Az MSZP a Fidesz autóhasználataira kíváncsi

Az MSZP felszólítja a fideszes polgármestereket, hogy tárják a nyilvánosság elé: hány darab és milyen kategóriájú autót tartanak fenn személyi használatra az adófizetők pénzéből.
2009. november 26. csütörtök 13:53 - HírExtra
Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy "az utóbbi időben rendszeresen hullanak ki a csontvázak a Fidesz szekrényeiből, de úgy tűnik, a garázsokban is lehet találni jó néhányat; ilyen volt Szijjártó Péter ügye a győri kosárlabdaklub Audijával, vagy a Fidesz által támogatott újpesti polgármester, Derce Tamás esete, akinek egy szolgálati autó nem is elég".
Szerinte joggal vetődik fel: valóban három autó kell egy polgármesternek a munkavégzéshez?

Török Zsolt úgy ítéli meg, "ebben is kiemelkedik udvartartásából Orbán Viktor, akinek miniszterelnöksége idején nyolc darab szolgálati autója volt".

Felszólítjuk a fideszes polgármestereket, hogy tárják a nyilvánosság elé: hány darab és milyen kategóriájú autót tartanak fenn személyi használatra az adófizetők pénzéből? - zárul Török Zsolt közleménye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását