2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Havazás: újabb baleset történt

Lezárták az M70-es autóutat Letenye közelében, mert a szombat kora délutáni baleset után nem sokkal újabb ütközés történt a havas úton, ezúttal két kamion és egy személyautó karambolozott - tájékoztatta az MTI-t a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
2009. december 19. szombat 17:00 - HírExtra
Salamon Róbert alezredes elmondta: a Letenyétől mintegy 5 kilométerre a szlovén határ irányába történt a baleset, amelyben a személyautó egyik utasa megsérült. Mindhárom jármű román rendszámú, a műszaki mentésben a tűzoltók segítenek.

Az ütközés a kora délutáni, két személyautót érintő balesettől alig néhány kilométerre történt. Akkor egy román és egy magyar személyautó karambolozott, a baleset során hárman megsérültek.

Az MTI tudósítójának tapasztalatai szerint a folyamatos havazás miatt még a főbb útvonalak és a városok útjai is csak nehezen járhatóak a megye egész területén. Az M7-es autópályán és az M70-es autóúton is csak lassú tempóban lehet haladni, a közelgő ünnepek miatt pedig megerősödött az Olaszország, Franciaország és Spanyolország irányából Romániába tartó járműforgalom.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását