2024. szeptember 22. - Móric

Ünnepi forinterősodés

Nem történtek jelentősebb kilengések a forint árfolyamában a hétfői kamatvágás óta és a kereskedők már nem is számítanak lényegesebb árfolyam változásra az év végéig.
2009. december 24. csütörtök 13:18 - HírExtra
Az ünnepi "szélcsendben" a forint enyhén erősödő trendet követhet. Az eurót 273,00 forinton jegyezték csütörtök délelőtt fél tízkor a bankközi kereskedelemben a szerda délután két órai 273,85 és késő esti 273,13 forint után. A dollárt 190,38 forinton jegyezték 1,4357 dolláros euró árfolyam mellett a szerda délutáni 191,66 forint és 1,4288 euró/dollárral szemben. A svájci frank jegyzése 183,47 forint 183,99 forint után, 100 japán jent pedig 208,56 forinton jegyeztek 209,16 forint után.

A dollár gyengült kissé a várnál rosszabb amerikai új lakás építési adatok szerdai közzétételét követve és a csökkenő készletek miatt emelkedő olajárak hatására. A kereskedők a dollár több hete tartó erősödő trendjének enyhe korrekciójára számítanak az év végéig.

A dollár fő tájékozódási pontja csütörtökön az amerikai tartós fogyasztási cikkek megrendelés állományáról nyilvánosságra kerülő adat lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását