2024. szeptember 28. - Vencel

Három kislánya torkát vágta el egy férfi

Szörnyű családi drámára, három átvágott torkú kislány és egy férfi - feltehetően az apa - holttestére bukkantak a tűzoltók szombat reggel Kelet-Franciaországban egy ház lakatlan melléképületében - közölte az ügyészség.
2010. január 2. szombat 20:50 - HírExtra
Tájékoztatása szerint az 5, 11 és 13 éves gyermekek könnyen azonosítható holttestét, valamint egy negyedik, elszenesedett tetemet Strasbourg elővárosában, Haguenau-ban találták meg. A hatóságok DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni, hogy ez utóbbi holttest valóban az apáé-e, mint feltételezik. A kerület polgármestere a tragédia előzményeiről elmondta, hogy a marokkói származású apát tavaly 15 hónapos szabadságvesztésre - s ennek részeként 3 hónapos, letöltendő börtönre - ítélték feleségével szembeni erőszak miatt.

A férfi tavaly novemberben szabadult, majd a bíróságon elérte, hogy láthassa gyermekeit, bár feleségét nem közelíthette meg.

A gyermekek újév napját - apjuk születésnapját - még a melléképülettől ötszáz méterre lakó apai nagyszülőknél töltötték - a családi dráma nyilvánvalóan ezután történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az anya sokkos állapotban van.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását