2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elmarad a jégkorong-válogatott jövő heti vilniusi tornája

Elmarad a magyar jégkorong-válogatott jövő heti vilniusi tornája - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t Kovács Zoltán, a magyar szövetség (MJSZ) főtitkára.
2010. február 4. csütörtök 15:00 - HírExtra
A litván szervezők azt közölték az MJSZ-szel, hogy a főszponzor visszalépett, így nem tudják megrendezni a péntektől vasárnapig tervezett viadalt, amelyen a magyar és a litván mellett a román válogatott, valamint a fehérorosz ligaválogatott vett volna részt.

Ted Sator, a magyar válogatott amerikai szövetségi kapitánya azt javasolja, hogy február 12-én, pénteken a csapat játsszon egy gálamérkőzést a magyarországi légiósokból álló együttessel.

"A válogatott keddtől van edzőtáborban a káposztásmegyeri IceCenterben, és valahogy pótolni kell a kiesett meccseket. A kapitány úgy véli, a válogatott mérkőzzön meg a légiósokból és egyéb játékosokból álló ligaválogatottal. Az ötletet elfogadjuk, és minden bizonnyal február 12-én, 20 órakor, várhatóan Budapesten megtartjuk ezt a meccset" - fogalmazott Kovács Zoltán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását