2024. június 2. - Kármen, Anita

London 2012: Hegedüs vezényel

Hegedüs Csaba, a Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) elnökségi tagja, a magyar szövetség (MBSZ) elnöke lesz a 2012-es londoni olimpia birkózóversenyének technikai igazgatója - tájékoztatta az MBSZ az MTI-t vasárnap.
2010. február 7. vasárnap 11:53 - HírExtra
Pekingben is Hegedűs vezényletével zajlottak a sportág olimpiai eseményei.
A FILA értékelése szerint a 2005. évi budapesti világbajnokság a rendezés etalonja lett a birkózásban. Hegedüs sorozatban kapta a megbízásokat, hogy tartsa kézben a világ- és kontinentális bajnokságok, egyéb kiemelkedő események szervezését és lebonyolítását. A tekintélyes sportmagazin, az amerikai Sport Illustrated a pekingi olimpián szerepelt sportágak között a birkózást értékelte a legjobbnak a verseny körülményeit és szervezettségét illetően.

A FILA krasznojarszki elnökségi üléséről hazatért Hegedüs Csaba elmondta: bár a formális döntés még nem született meg, bizonyosra vehető, hogy Budapest lesz a 2013-as felnőtt-világbajnokság házigazdája.

Magyarország az idén két nagy eseménynek ad otthont: március 6-án és 7-én Szombathelyen rendezik meg a FILA Golden Grand Prix-sorozatának első kötöttfogású versenyét, július 20. és 25. között pedig Budapesten a junior-világbajnokságot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását