2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Előkapták fegyvereiket a rend őrei

Elszaladt az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől egy autós Szegeden. Üldözése közben a férfi a zsebébe nyúlt, ezért a rendőrök előkapták fegyvereiket, de végül figyelmeztető lövésre nem került sor - értesült a HavariaPress. A kedden éjjel, a megyeszékhely Debreceni útján nagy sebességgel közlekedő autós eltiltás alatt, bekábítószerezve és ittasan vezetett.
2010. március 4. csütörtök 12:52 - HírExtra
A rendőrök jelzéseinek az autós először nem állt meg, de néhány pillanat múlva erős fékezéssel megállította kocsiját, majd abból kipattant, s futásnak eredt. A járőrök üldözőbe vették, ám eközben a menekülő férfi a zsebébe nyúlt: a rendőrök attól tartva, hogy fegyver van a férfinál, előkapták fegyvereiket.

Végül a menekülő sofőr feladta a küzdelmet, megállt. A rendőröknek nem kellett figyelmeztető lövést sem leadniuk. A férfit - akinél egy gázspray-t, valamint egy csomag marihuánát találtak, előállították. Kiderült, hogy kétszeresen eltiltották a járművezetéstől, szervezetében a teszt pedig alkoholt és kábítószert mutatott ki.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, s gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását