2024. szeptember 28. - Vencel

Megszűnt Csécsei Béla szerződése

Kocsis Máté polgármester (Fidesz-KDNP) közös megegyezéssel válik meg a havi 750 ezer forintos megbízási díjjal járó szerződéstől. Az új polgármester novemberben történt megválasztása óta nem igazolta a szerződés teljesítését és nem engedélyezte a megbízási díj kifizetését.
2010. március 9. kedd 10:22 - HírExtra
A polgármesteri tisztségéről betegsége miatt lemondott Csécsei Bélával tavaly szeptember 2-án írta alá a szerződést Takács Gábor (SZDSZ) akkori polgármester-helyettes. A szerződés értelmében a volt polgármester tapasztalataira és véleményére elsősorban az önkormányzat gazdálkodásával és oktatási ügyekkel kapcsolatban tartott volna számot az önkormányzat. Mivel a szerződést határozott időre, 5 évre kötötték, azt felmondani kizárólag csak a felek közös akaratával vagy rendes felmondással, de az öt évre esedékes megbízási díj kifizetésével lehet.

A szerződés közös megegyezéssel történő felmondásáról március 4-i hatállyal döntöttek a felek, a megegyezés értelmében a volt polgármestert kéthavi megbízási díjának megfelelő összeg illeti.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását