2024. szeptember 28. - Vencel

Müller Attila és Nagy Edmond tornatanárnak álltak!

A munkahelyi sport népszerűsítéséért igen sokat tesz az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI), számos cég dolgozóit bírták rá a mozgásra. Most azonban Müller Attila és Nagy Edmond épp az OEFI munkatársait tornáztatta meg.
2010. március 31. szerda 13:59 - Patai Zsuzsi
Nemrégiben a sportos hírességekből álló Médiaválogatott tagjai a munkahelyi sport népszerűsítésébe kezdtek; meglepték egy cég dolgozóit, és néhány percig tornagyakorlatokkal és egy kis ping-ponggal megmozgatták őket. Ám most a Médiaválogatott két fenegyereke, Müller Attila és Nagy Edmond úgy döntött, hogy épp azokat a dolgozókat teszi próbára, akik a legtöbbet tesznek a munkahelyi sportért.

„Megjelent itt két szép szál fiatalember, és azt mondta, hogy ha már olyan sokat beszélünk és teszünk a mozgásért és az egészséges életmódért, akkor mutassuk is meg, hogy milyen kondiban vagyunk. Gyorsan összehívtam a kollégákat, és a folyosón tornáztunk úgy negyed órát. Pontosan tudtam, hogy mi bírni fogjuk, és az volt a célom, hogy megizzasszam Attilát és Edmondot, ha már ők ilyen „kalózakciót” szerveztek” – mondja viccesen Monspart Sarolta, tájfutó világbajnok, az OEFI osztályvezetője.

A Cool TV műsorvezetője, Müller Attila és az egykori megasztáros Nagy Edmond igen sportos alkat. Attila a dinamikus, sokszor extrém szabadtéri sportok híve, Edmond pedig a testépítés mestere. Éppen ezért egyikük sem gondolta volna, hogy akciójukban ők is alaposan kifáradnak.

„Saroltáék nagyon lelkesen fogadtak, és jó hangulatban mozogtunk együtt. Ám a végén megtréfáltak bennünket, mert úgy gondolták, hogy ha már mi próbára tettük őket, akkor viszonozzák ezt. A torna után az volt a feladatunk, hogy az egyik kolléganőjüket tartsuk, ameddig bírjuk. Szerencsére a legvékonyabb hölgyre esett a választás, de néhány perc után már gyöngyözött a homlokunk” – újságolja nevetve Müller Attila.

Attila és Edmond vicces rajtaütésének a figyelemfelhíváson túl megvolt az eredménye, hiszen a többnyire ülőmunkát végző dolgozók a 15 perces testmozgás után frissebben folytatták a tevékenységüket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását