2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Csertői helyett Urbányi a kispadon

A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE-Ereco vezetősége csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott Csertői Aurél edzővel. Az együttes irányítását Urbányi István veszi át.
2010. április 8. csütörtök 20:00 - HírExtra
A KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai nem elégedettek azzal az eredménnyel, amelyet a csapat a tavaszi bajnoki fordulókban elért, ezért a tapasztalatok kiértékelése után a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak - áll a kecskeméti klub által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Csertői Aurél január 1-jétől irányította a KTE csapatát. Ténykedése alatt csapata hat mérkőzésen nyolc pontot szerzett. A Kecskemét hazai pályán legyőzte az Újpest, idegenben a Vasas együttesét, a Fehérvártól és a Győrtől idegenben vereséget szenvedett, majd a Diósgyőrrel és a Pápával szemben hazai pályán döntetlent ért el. Csertőinek minden bizonnyal azért kellett búcsúznia a kecskeméti kispadtól, mert a legutóbbi két hazai mérkőzésen nem sikerült győznie a KTE együttesének.

Az új vezetőedző szerződése 2011. június 30-ig szól. Urbányi István a tréneri munkáját a Tatabánya NB I-es csapatánál kezdte 2000-ben, majd dolgozott az NB II-ben, valamint utánpótlásedzőként is. Újpestre az utánpótlás akadémia vezetőjeként szerződött, majd az NB I-es felnőtt csapatot irányította.

A Kecskemét 21 fordulót követően a 12. helyen áll a bajnokságban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását