2024. június 29. - Péter, Pál

Kormányzati iratok hevertek százasával egy szeméttelepen

A Hír TV értesülései szerint több száz kiló kormányzati dokumentumot talált a Fidesz lakossági bejelentés alapján egy XX. kerületi szeméttelepen.
2010. április 23. péntek 22:23 - HírExtra
A televízió honlapján pénteken megjelent cikk szerint a zsákokban talált iratokon legtöbbször Oszkó Péter pénzügyminiszter, Hónig Péter közlekedési és energiaügyi, valamint Draskovics Tibor volt igazságügyi és rendészeti miniszter aláírása szerepel. A dokumentumok a többi között az adózásról szóló előterjesztéseket, az atomenergia alkalmazásának biztonságáról szóló dokumentumokat, törvényjavaslatokat és számlákat tartalmaznak.

Szollár Domokos kormányszóvivő az esettel kapcsolatban az MTI-nek pénteken az mondta, az igazságügyi és rendészeti miniszter felkérte a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy vizsgálja meg a rendőrség az iratok valódiságát. Mint mondta, csak az alapos vizsgálat után lehetséges eldönteni, hogy szükség van-e kormányzati intézkedésre az ügyben.

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel közölte: a rendőrséghez nem érkezett hivatalos bejelentés sem a lakosságtól, sem a Fidesztől arról, hogy kormányzati dokumentumokat találtak volna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását