2024. május 16. - Mózes, Botond

Remek a hangulat a Puskás Stadionban

Nagyszerű hangulat uralkodik a Puskás Ferenc Stadionban tíz perccel a 19 órakor kezdődő Magyarország-San Marino Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt, az arénában tízezres közönség buzdítja a hazai labdarúgó-válogatottat.
2010. október 8. péntek 19:30 - HírExtra
A beléptetőkapuknál javában kígyóznak a sorok, így a nézőszám a találkozó kezdetéig még biztosan nőni fog.

A szurkolók a stadionon belül és kívül is a "Hajrá, Magyarország" rigmust skandálják, s az MTI helyszíni tudósítója által megkérdezett drukkerek többsége nagy különbségű magyar sikerre tippel, de van, aki a három pont megszerzését tartja a leglényegesebb feladatnak.

A FourFourTwo futballmagazin az összecsapás során rekordra készül, ugyanis a világon először olyan több gigapixeles felbontású panorámaképet készít az arénáról és a nézőkről, amelyen a szurkolók megkereshetik és Facebook profiljukon keresztül be is jelölhetik magukat.

A szervezők tájékoztatása alapján a rekord célja, hogy minél többen jelöljék meg (tagelés) magukat, így magyarországi sporteseményen készülhet el a legtöbb tagelést tartalmazó fénykép! A gigafotó a www.szurkolok.fourfourtwo.hu weboldalon lesz elérhető a mérkőzést követő hétfői napon. Azok között, akik bejelölik magukat, értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A kapuknál a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénzgyűjtő urnákat helyezett el a Veszprém-megyei iszapömlés sújtotta családok megsegítése céljából, a mérkőzés jegybevételét pedig teljes egészében a károsultak kapják majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását