2024. május 17. - Paszkál

Mi lesz a tolvaj sorsa?

Több mint 20 betöréssel gyanúsítják azt a gyulai tolvajt, akit hétfőn fogtak el, és a bíróság csütörtökön elrendelte az előzetes letartóztatását - közölte a rendőrség.
2010. december 17. péntek 15:40 - HírExtra
A 34 éves gyulai férfit korábban már hasonló bűncselekmények miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélték, és a nyáron szabadult a börtönből.

A betörő rendszerint busszal vagy vonattal utazott át Gyuláról Békéscsabára, majd pedig a kertvárosi részben, elsősorban nappal tört be az üresen álló ingatlanokba.

A fiatalember először becsöngetett a családi házakba, ha pedig senki nem nyitott ajtót, akkor fejszével, vasrúddal vagy ásóval esett neki a nyílászáróknak. Az így feltört házakból pénzt, ékszereket tulajdonított el, összességében több millió forint értékben.

A békéscsabai rendőrkapitányság kommandósok segítségével fogta el a belvárosban a gyanúsítottat, akit azóta a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. Akár öt év szabadságvesztéssel is sújthatják a férfit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását