2024. június 26. - János, Pál

Seprűnyéllel raboltak a csurgói boszik

Lakossági bejelentés alapján értesült a Csurgói Rendőrőrs arról a rablásról január 6-án, amely aznap délelőtt történt Csurgón egy lakóházban.
2011. január 7. péntek 16:21 - HírExtra
A büntetőeljárás során feltárt adatok szerint egy 75 éves helybeli férfi lakásába hatolt be két 20-as éveiben járó nő a bejárati ajtó befeszítése révén, majd az idős férfit egy seprűnyéllel bántalmazták, és a lakásban végzett kutatásuk során 10 ezer forintot vettek el a férfi pénztárcájából, majd magára hagyták a könnyebb sérüléseket szenvedett sértettet.

A bejelentés alapján az őrs munkatársai azonnal megkezdték a tettesek felkutatását, és rövid időn belül elfogták a személyeket. A gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerték a rablást, amelyben a mai napon a bíróság jogerős döntése alapján az elsőrendű vádlott 3 év négy hónap a másodrendű vádlott pedig 3 év letöltendő börtönbüntetést kapott, valamint mindkettőjüket 4 évre eltiltották a közügyektől.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság kiemelten kezeli a hasonló jellegű, idősek sérelmére elkövetett bűneseteket, és minden törvényes eszközzel arra törekszik, hogy a bűncselekmények elkövetői ne kerülhessék el a felelősségre vonást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását