Az bolt milliós nagyságrendű bírságra számíthat.
A múlt heti ellenőrzéskor kiderült, a boltot nem takarították, az eszközöket nem tudták fertőtleníteni, mert a fertőtlenítő berendezés nem volt bekötve. A rovarhálók hiányoztak, a hűtők penészesek voltak. A daraboló- és húskészítmény-előállító helyiségben nem volt hűtés, mert a hűtőt nem töltötték fel gázzal. A teremben 23 fokot mértek a Nébih ellenőrei, az ott tárolt sertésszalonna hőmérséklete is ugyanennyi volt. A hűtőkben az alapanyagokat, a félkész- és késztermékeket elkülönítés nélkül tárolták - közöltét.
A termelési napló alapján a számlákon szereplő és a felhasznált alapanyagok nem voltak összeegyeztethetőek, ami lehetetlenné tett a termékek nyomon követését. A különböző fűszerek és belsőségek felhasználását egyáltalán nem dokumentálták.