2024. június 2. - Kármen, Anita

Boxspring - kiváló minőségű ágy a tökéletes pihenéshez

Amikor a boxspring típusú ágyak első példányai megjelentek - köszönhetően a brit Vispring manufaktúra lelkes és hozzáértő szakembereinek -, még csak a nagyon tehetősek engedhették meg maguknak azok megvásárlását. Ennek pontos esztendejét nehéz lenne megnevezni, a XIX. század elejére tehető.
2023. szeptember 14. csütörtök 17:22 - HírExtra

Az viszont biztos, hogy akkoriban még olyan nemes anyagokat használtak a készítésük során - gyapjú, kasmír, lószőr -, amelyek ára csak az arisztokraták számára volt megfizethető. Ebben az ágyban a matracot egy alacsony dobozszilárdságú rugós vázzal (boxspring) emelik meg, hogy az kényelmesebb és jobb alátámasztást nyújtson alváskor.

Maximális kényelmet és luxust biztosítanak

Ha tökéletes minőségű pihenésre vágysz egy az anatómiai szempontból egészséges alvást lehetővé tevő bútoron, akkor érdemes a DODO boxspring ágyai között körülnézned. Itt ugyanis e remek és nagyon kényelmes termékek választékában többféle méretű, színű és kialakítású modellt találhatsz. Ezek a különleges alvóalkalmatosságok ugyanis kiválóan biztosítják a zavartalan, alvással töltött órákat rugós kialakításuknak köszönhetően. Remekül képesek a hátnak és a gerincnek tökéletes alátámasztást adni, emellett tökéletesen alkalmazkodik is a test anatómiai vonalaihoz.

Mert nem mindegy, hol és hogyan alszol

Még ma is az évszázados tradíciók mentén, nagyon aprólékos munkával készülnek a DODO oldalán is beszerezhető kényelmes boxspring ágyak, és természetesen továbbra is a legfinomabb természetes alapanyagokat alkalmazzák a gyártás során. Alul található a kárpitozott ágykeret, a box. Ennek köszönhetően lesz ez a szerkezet tökéletesen stabil. A természetes fa alapanyagnak köszönhetően a teherelosztás egyenletes. 

A magas extra-rugós matracot, amely több zónára osztható, középen találhatod. Ezek anyaga lehet habszivacs, gélhab, hideghab, memory és latex is. Felül a topper elnevezésű fedőmatrac réteg zárja a konstrukciót. Ezzel még kényelmesebbé teszik az ágyat, emellett pedig még a szennyeződések ellen is jól véd. Levehető és kitisztítható.

Luxus pihenés minden nap

A DODO által forgalmazott boxspring ágyakban olyan matracokat találhatsz, amelyek 7 ergonomikus komfortzónával rendelkeznek, ezáltal is kiemelkedő kényelmet biztosítanak a rajtuk megnyugvást és pihenést keresők számára. A matracokon - persze típustól függően eltérő méretű - általában 2-5 centiméteres alsó és felső alátámasztó réteg található, és a huzat is lényegében egy 1-2,5 centiméteres szivaccsal steppelt rész.

A boxspring ágyak magasak, emiatt a lefekvés és a felkelés nagyon kényelmes. Lábakon áll a szerkezet, ezáltal a padló és az ágy között ideális a levegő áramlása.

Ha tartósan, hosszú évekre szeretnél megoldást találni a pihentető alváshoz, akkor mindenképpen keresd fel a DODO boxspring ágyak oldalát, és találd meg ott a számodra tökéletesen megfelelő stabil és kényelmes modellt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását