2024. május 19. - Ivó, Milán

Szolidan elegáns, színezett körmök rövid idő alatt? Mutatjuk, hogyan lehetséges!

Az ápolt köröm hozzátartozik a rendezett, igényes és nőies külsőhöz. Ez nem feltétlenül jelent hatalmas és színes műkörmöket, de a gondozottság alapfeltétel. Lehet hosszabb vagy rövidebb, mintás, sok színnel vagy naturális, teljesen mindegy, a lényeg, hogy rendezett legyen.
2023. november 14. kedd 06:31 - HírExtra

A körmös szakma virágkorát éli manapság, hiszen sok nő él a lehetőséggel, de vannak, akik maguk gondoskodnak kezeikről. Mindkettőre kell időt szánni, ha otthon végezzük a körömápolást, vagy ha szalonban csináltatjuk, akkor is. Ám minél lendületesebb egy folyamat, annál gördülékenyebb lesz az életünk is. 

A Max Diszkont előkészítő zseléi fantasztikusan gyorsan tudnak gyönyörű végeredményt produkálni. Akár professzionális, akár otthoni használatra is kitűnően alkalmasak, mert nagyon könnyen kezelhetők. 

A káprázatos rózsaszín és nude árnyalatok világa

A Nadia Color Rubber Base gél csodálatos halvány pasztell színeivel divatos és csinos külsőt kölcsönöz viselőinek. Szolid eleganciát tükröznek a nude pasztell árnyalatok, amiket feldobhatunk strasszkövekkel vagy csillámporral, ha jobban kedveljük a feltűnőbb csillogást. 

A rózsaszín egészen a gyerekkorunkig repít vissza, amikor még minden gondtalan és derűs volt. Ez a szín nőies, ugyanakkor kissé visszafogott is, tartózkodónak mutatja viselőjét. A hétköznapokra tökéletesen ideális. 

A nude színek nagy előnye, hogy bármelyik évszakban használhatók, ráadásul bármilyen árnyalattal kombinálhatók. Ha unalmasnak tartanánk, vagányabbá is tehetjük különféle díszítésekkel. 

A színezett alapzselé fantasztikus tulajdonságai

Az alapzselével mindössze egyetlen lépésben lehet színezni és alapot is készíteni, ezért jelentősen felgyorsítja a folyamatot. Ha magunknak készítjük, akkor is előnyös, de szalonban is, hiszen rövidebb ideig kell foglalkozni egy vendéggel. Ennek pedig a kliens is örül, mert hamarabb mehet tovább a dolgára. 

Ezeknek a színezett alapzseléknek a funkciója lehetővé teszi a C-íves megerősítéseket is. Az erősen tapadó, önterülő zselék rendkívül rugalmasak és stabil tartást biztosítanak. Sima és egyenes felületet kapunk, a közepesen sűrű állaga miatt nem folyik bele a sáncokba sem. Mivel színt és alapot is biztosít, nincs szükség szín külön felvitelére. 

Hogyan használjuk a színezett alapzselét?

A színezett alapzselé sokoldalúságát bizonyítja felhasználásának többféle módja. Alkalmazhatjuk alapozó rétegként, körömerősítőként, körömkorrekció elkészítéséhez, rövid köröm építéséhez, illetve önmagában is színként. 

A körmök előkészítése, reszelése és alapos tisztítása után fertőtleníteni, zsírtalanítani és folyadékkal a vizet elvonni szükséges. Ezután történhet meg a színezett alapzselé felvitele, a C-ív kialakítása, majd 90 másodperces lámpázás. 

Lenyűgöző és gyors végeredményre számíthatunk ezeknek a zseléknek a segítségével, amelyek ráadásul reszelésmentes technikákhoz is alkalmasak. Egyedi és stílusos körmöket varázsolhatunk velük, amely minden nő álma!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását