2024. június 30. - Pál

Tippek kezdőknek az online futball fogadáshoz

Amióta a magyar válogatott kiemelkedő teljesítményt nyújt a különböző tornákon, az online sportfogadási irodák többsége a játékosok nagy örömére egyre több lehetőséget biztosít a futball fogadásra. Nem mintha eddig nem erre a sportágra helyezték volna a hangsúlyt.
2024. június 27. csütörtök 17:03 - HírExtra

Ha te is szemeztél már az online futball fogadással, de egyelőre még nem vágtál bele, akkor mindenképpen tarts velünk, mivel a mai cikkünkben megpróbáljuk megtanítani neked az alapokat. 

Lássunk is hozzá!

Nos, eleinte biztosan szükséged lesz némi segítségre, szakértői véleményekre és tippekre. Mindezt pedig maximálisan megkapod az OH Sports csapatától, akik különböző csomagokhoz való csatlakozás lehetőségét állítják rendelkezésre az oldalon. Bár vannak közöttük olyanok, amelyek már beteltek, és csak a várólistára iratkozhatsz fel.

Ők azt vallják, hogy a siker nem a komoly fejszámolásban és a taktikázásban, hanem az egységnyi tétes fogadásban, a profi tippekben és a türelemben rejlik, azaz ahelyett, hogy “tuti tippes” bundázott 20-as oddsokra vadászol, hogy egy nap alatt meggazdagodj, próbálj meg inkább tudatosan fogadni olyan profi tippadók által adott tippekre, akik maximálisan ismerik a szakterületüket.

A pénzmenedzsment jelentősége

Bár az év nagy része bőven profitábilis, de a profik esetében is megvan az esély arra, hogy veszteséges heteket, sőt olykor-olykor hónapokat produkálnak. Ezért sem lehet elégszer hangsúlyozni a pénzmenedzsment jelentőségét. 

Ez azt jelenti, hogy meghatározol egy bizonyos pénzösszeget, amit a sportfogadásra szánsz, és azt, hogy annak hány százalékát teszed fel egy-egy fogadás alkalmával. Az általános ökölszabály az, hogy alaptétednek valahol 5% körül kell lennie. Ez 10 ezer forint esetében 500 forintot jelent. 

Ez lehet, hogy elsőre nem hangzik túl biztatónak, de őszintén, miért jársz egyetemre, vagy miért tanulsz angolul? Nem azért, hogy a jövőben profitálhass ebből a tudásból, és jobb állást szerezhess? Ez a szemlélet kell, hogy lebegjen előtted ebben az esetben is. 

A szorzók összehasonlítása

Amennyiben csupán egy irodánál vagy regisztrálva, akkor a lehetőségeid erősen bekorlátozódnak a szorzókat illetően. Kénytelen vagy beérni a kisebbikkel.

Ezért is fontos, hogy összehasonlítsd a különböző online sportfogadási irodák kínálatát, hiszen előfordulhat, hogy a Rabona 1.85-ös szorzót ad a hazai csapat győzelmére a BL döntőben, míg a TippmixPro 2.00-ért kínálja. 

Amennyiben mindkét oldalon regisztrálva vagy, akkor játszhatsz a nagyobb oddson, ezáltal pedig lehetőséged van növelni a nyereményedet.

Reméljük, hogy a tanácsaink hasznosnak bizonyulnak majd számodra, és a szerencsejáték-filmek főszereplőihez hasonlóan te is bankot robbantasz majd. Ha lennének még kérdéseid, fordulj nyugodtan az OH Sports szakértő munkatársaihoz!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását