2024. június 30. - Pál

Videójátékot kapott a Hang nélkül-sorozat

A Quiet Place: The Road Ahead (Hang nélkül: Az út előttünk) a címe a hamarosan kapható videójátéknak, amely a Hang nélkül-franchise komor világába kalauzol. A belsőnézetes kalandjátékban egy fiatal nő bőrébe bújhatunk, aki a hangra érzékeny idegen lények által megfertőzött kietlen tájban próbálja megtalálni a menekülés útját.
2024. június 27. csütörtök 15:01 - HírExtra

A túléléshez az útjába kerülő eszközöket használhatja fel az élelemtől a különféle tárgyakig, és ugyanúgy homokzsákokból építhet magának csendes ösvényt, ahogyan a filmbeli hősök teszik. Útja során nem csupán fizikai akadályokat kell leküzdenie, olvasható a játék leírásában, hanem családi konfliktusokat is meg kell oldania és szembe kell néznie önnön félelmeivel. A legnagyobb problémát azonban hősnőnk asztmája jelenti – védtelenné válik, ha hosszabb időre meg kell válnia inhalálókészülékétől, és a fel-feltörő köhögés sem kimondottan előny, ha a szörnyek a hangokra ugranak.

A játék felnőtteknek ajánlott a karakterek folyamatos káromkodása, az erőszakos jelenetek és az ijesztő fordulatok miatt. Egyszerre lesz kapható PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.    

A játék megjelenésének időpontja még nem ismert, de nem lehet nagyon messze, mert a Hang nélkül-franchise legújabb része már nem sokat várat magára. A Hang nélkül: Első napban nem az első két részben megismert Abbott család kalandjai folytatódnak – arra majd a tervezett Hang nélkül 3-ban kerül sor, ismét Emily Blunttal a főszerepben –, hanem új szereplőkkel ismerkedünk meg, akik az idegen lények támadásának első napján szembesülnek az új, borzalmas valósággal. 

A főhős az Oscar-díjas Lupita Nyong’O (12 év rabszolgaság) által alakított Sam, aki Frodo nevű macskájával New Yorkban próbál életben maradni Hamarosan más menekülők is társául szegődnek, akiket Joseph Quinn (Stranger Things), az Oscar-díjas Djimon Hounsou (Véres gyémánt) és Alex Wolff (Örökség) alakítanak.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását