2024. szeptember 8. - Mária, Adrienn

Készülnek a kosárszezonra

Három új érkezővel vág neki a hazai és nemzetközi küzdelmeknek a DVTK HUN-Term női kosárlabdacsapata, amelynek célja a bajnoki címvédés és az eredményes Euroliga-szereplés - hangzott el a szezon előtti csütörtöki sajtótájékoztatón, Miskolcon.
2024. július 11. csütörtök 13:17 - HírExtra

Völgyi Péter vezetőedző ismertette: sikerült megállapodni a Zaragozától érkező lett válogatott Aleksa Glubéval, aki az őszt már náluk kezdi meg és az új játékosok sorát erősíti Miklós Melinda is Szekszárdról. A saját nevelésű, utánpótlás válogatott Poczkodi Zsófiának a tréner szerint elsősorban a korosztályos bajnokságban kell bizonyítania, de a felnőttek között is számít rá. Az már korábban ismert volt, hogy Darcee Garbin és Vég-Dudás Anna máshol folytatja.

Völgyi Péter úgy fogalmazott, a bajnokcsapat magját sikerült egyben tartani. Hozzátette: erős a DVTK HUN-Term játékosállománya, így már azt is megteheti, hogy ha nincs sérülés, egy-egy játékost pihentet. Mint mondta, tisztában van azzal, hogy az ellenfelek is erősítettek, ennek ellenére ismét a bajnoki cím elhódítása a céljuk.

Az MTI kérdésére kifejtette: az Euroliga előző kiírásában közel voltak ahhoz, hogy a Final Fourba kerüljenek, s ha idén esélye lesz a csapatnak az immár hatos döntőbe jutásra, ő már elégedett lesz.

Szabó Tamás, a DVTK főtitkára a sajtótájékoztatón megerősítette a vezetőedző által elmondottakat. Közölte, ha a tavalyihoz hasonló eredményt tud felmutatni a DVTK HUN-Therm, már elégedett lesz. Hozzátette: idén a Magyar Kupát is szeretnék Diósgyőrbe vinni.

A Szekszárdról érkezett Miklós Melinda azt mondta, örül annak, hogy immár a DVTK játékosaként van Miskolcon és izgatottan várja a szezonkezdést. Bízik abban, hogy a játékával tudja majd segíteni a csapatot a hazai és nemzetközi szereplésben - tette hozzá.

A felkészülés augusztus elején kezdődik Miskolcon.

 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását