2024. szeptember 8. - Mária, Adrienn

Védd meg a kültereket és a nyílászárókat a tűző naptól!

Hónapokon keresztül várjuk a jó időt, a napsütést, aztán amikor berobban a kánikula, nem győzünk menekülni a tűző nap elől, és védeni az általunk használt teraszokat, kertrészeket, továbbá a nyílászárókat, ugyanis a belső terek hőmérsékletét is jelentősen megemeli.
2024. július 23. kedd 17:02 - HírExtra

Míg a téli napsütés kellemes meleget biztosít, addig nyáron sokszor elviselhetetlenné fokozódik, ezért hatékony árnyékolással védekezni kell ellene. A külső árnyékolók jelenthetnek megoldást, mind a teraszok, mind a nyílászárók esetében. Ha szeretnéd kihasználni a kültér adta előnyöket, és második nappaliként használni pihenésre, étkezésre, de a napsütés megakadályoz ebben, válassz az adottságoknak megfelelő tökéletes árnyékolót a teraszra a Napvitorla webshopból! Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

Árnyékoló az igényeidnek megfelelően

Akár pici erkéllyel, akár terasszal, kerttel rendelkezel, biztosan szívesen vonulsz ki a szabadba, amikor időd engedi, és töltesz el pár nyugodt órát odakint. Ehhez azonban szükség van olyan szerkezetre, amely árnyékot biztosít a legmelegebb órákban, hiszen a napsütés ártalmas az egészségre, továbbá ellehetetlenít bármiféle időtöltést. 

Szerencsére ma már többféle dekoratív árnyékoló közül választhatunk, de hogy melyik lesz számunkra a megfelelő, az több tényezőtől függ. Vegyük figyelembe a terasz méretét és a fekvését, a személyes preferenciákat, ahogy azzal is legyünk tisztában, mennyit tudunk rá szánni. Nézd meg, milyen napszakban süt oda a nap, mennyi ideig és jellemzően milyen szögben, hogy az optimális megoldást választhasd!

Változatos teraszárnyékolók

Tisztában vagy vele, hogy egy teraszárnyékoló a lakótér hőmérsékletét is csökkentheti, amennyiben árnyékot biztosít az erkély- vagy teraszajtónak? Különösen nagy üvegfelületek esetén van ennek jelentősége, hiszen azok még inkább felmelegítik a benti klímát. 

Aszerint válassz, hogy mekkora területet szeretnél árnyékolni, és azt melyik alternatívával biztosíthatod a legjobban! Gondold át, fix vagy az igényeknek megfelelően rugalmasan állítható megoldásra van-e szükséged, illetve elegendő és megfelelő lesz-e számodra egy olcsó napernyő, vagy azt inkább meghagyod a strandra, és valami komolyabbat, például egy napellenzőt szeretnél. 

A hatékony árnyékoló nem feltétlen drága, és a telepítése sem bonyolult, ugyanakkor ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a karbantartási igénye minimális. 

Válaszd a légies és elegáns napvitorlát!

A népszerű napvitorlák minden környezetbe illenek, rendkívül dekoratívak, valamint színben és méretben az igényekre szabhatók, legyenek háromszög vagy négyszög alakúak. Prémium szövetből készült, tartós és ellenálló, márkás terméket válassz, hogy ellenálljon a szélnek, UV-sugárzásnak, és hosszú évekig használhasd! A kedvező árú árnyékolót telepíteni is egyszerű, így a szakemberek költségét is megspórolhatod. 

Ha erkélyre, teraszra, nyílászáróra, medencepartra, homokozó vagy gépkocsibeálló fölé keresel megoldást, a napvitorla tökéletes lesz.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását