2024. szeptember 8. - Mária, Adrienn

Hisztizett Gulyás

Gyalázatosnak, tűrhetetlennek és vérlázítónak nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Európai Bíróság Magyarországot a migrációs politikájáért sújtó ítéletét, amely a tárcavezető szerint jelzi, hogy a bíróság semmiyen jogvita pártatlan eldöntésére nem vehető már igénybe.
2024. július 26. péntek 11:00 - HírExtra

Gulyás Gergely jelezte, a kormány a lehető leggyorsabban szeretne megállapodni az Európai Bizottsággal, de ha a megállapodás eredménye az lesz, hogy a külső határvédelem nem marad fenntartható, akkor Magyarország területét továbbra is "minden eszközzel meg fogjuk védeni", azt azonban "nem tudjuk garantálni", hogy a déli határon keresztül migránsok százezrei ne menjenek Ausztriába és Németországba.
    
Magyarország - eleget téve a Schengeni szerződésben vállalt kötelezettségének -, eddig mintegy kétmilliárd euró értékben, saját forrásból védte Európa határait, de elfogadhatatlan, hogy ezért még meg is bírságoljanak - mondta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását